Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Arbetsterapeut till Hemvården

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Hemvården vänder sig till personer som till följd av ålder, funktionshinder eller sjukdom har svårt att klara sin vardag eller till dem som vårdar en närstående. Vi ansvarar bland annat för verksamheterna särskilt boende, hemtjänst och hemsjukvård. Kävlinges hemvård har goda resultat och en utvecklingsstrategi är nyligen beslutad för att möta framtiden. Vi arbetar för att äldre människor ska kunna bo kvar i sina hem under trygga förutsättningar genom en rad olika insatser. Vi erbjuder också ett välutvecklat anhörigstöd, uppsökande verksamhet i förebyggande syfte och olika aktiviteter.

Vi tycker det är viktigt att trivas och arbeta tillsammans mot gemensamma mål. Därför har vi utbildade värdegrundsledare som bjuder in till aktiviteter för att utveckla vår värdegrund. För att våra medarbetare ska må bra, bjuder vi på frukost varje dag och ger bidrag till friskvård. Av samma anledning är kommunen en rökfri arbetsplats.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är utbildad Arbetsterapeut och vill arbeta inom hemvården i Kävlinge kommun. Tjänsten innebär att du arbetar som Arbetsterapeut i ett geografiskt område riktat både mot ordinärt- och särskilt boende.
Arbetsuppgifterna består av att göra bedömningar, målsättningar, utvärdera och genomföra uppföljningar samt hjälpmedelsutprovningar. Att ha ett behandlande och rehabiliterande arbets- och synsätt. Dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser.
Även handledning/utbildning av omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet. I Kävlinge hemvård arbetar vi i team där arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, distrikts-sjuksköterskor och handläggare dagtid samverkar kring vårdtagaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Arbetsterapeut som har ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt på ansvarstagande och att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett intresse och gärna tidigare erfarenhet av att arbeta i hemvården.
I din roll har du förmåga att se helheten och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig med ett stort mått av flexibilitet.
Som arbetsterapeut i hemvården har du möjlighet att finna ett intresseområde och vara med i utvecklingen av delar i hemvården.
Vi ser att du är engagerad i ditt arbete och är kreativ. Kommer du med nya idèer, tankesätt eller lösningar utvecklar vi gärna det vidare.
Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet.
Körkort erfordras.

Tjänsten är på heltid men tjänstgöringsgraden kan diskuteras.
Erfarenhet är önskvärt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-10-16
Referensnummer: 262/18

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Charlotta Everlöv
Enhetschef
046-73 97 04

charlotta.everlov@kavlinge.se

Facklig företrädare


Jeanette Hellström
Arbetsterapeut
046-739341
0709-739341

Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Det innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden gått ut. Är du intresserad av att söka tjänsten, skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

 

E-post
kontakt@kavlinge.se

Telefonnummer
046-73 90 00

Organisationsnummer: 21 20 00 1058

 

Postadress
Kävlinge kommun
Verksamhetens namn
244 80 Kävlinge

Besöksadress
Kullagatan 2, Kävlinge

 

Öppettider
Måndag 08.00 - 16.30
Tisdag 08.00 - 17.00
Onsdag 08.00 - 16.30
Torsdag 08.00 - 16.30
Fredag 08.00 - 15.00

FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER