Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Barnskötare sökes till vår bemanningsenhet Flexlaget!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?

Att arbeta i Flexlaget innebär att du tjänstgör på samtliga kommunala förskolor i Kävlinge kommun, utefter verksamhetens behov. Du blir bokad på olika korttidsvikariat. Bokning av arbetspassen sker digitalt. Arbetsplats och arbetstid kommuniceras till dig via sms. Flexlaget arbetar efter ett lokalt kollektivavtal för årsarbetstid.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare har du tillsammans med dina kollegor ansvar för planering, genomförande, reflektion och utvärdering av verksamheten. Du utvecklar barnens förmågor och främjar deras lärande. Du är väl förankrad i Lpfö och arbetar medvetet med barns inflytande och demokrati. Du ansvarar för att förskolan arbetar mot uppställda mål och deltar aktivt i att utveckla verksamheten.

Våra förskolor finns utspridda i ett stort geografiskt område. Det är därför viktigt att du kan ta dig mellan förskolorna, utefter verksamhetens behov.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för yrket och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Du är flexibel och anpassar dig till nya förutsättningar såsom nya arbetslag och rutiner.
Du har barnskötarutbildning och/eller erfarenhet av arbete i förskolan. I ditt arbete har du tydligt barnfokus, är närvarande och engagerad i samspelet med barnen och ser det kompetenta barnet.

Du är ansvarsfull, målinriktad och tycker det är viktigt att ha en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. I ditt arbete är du positiv och engagerad.
Du ser möjligheter snarare än hinder och har stor förmåga att samarbeta samt god förmåga att kommunicera i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-20
Referensnummer: 380/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktperson


Ines Andersson
Samordnare
046-739879
0709-739571
ines.andersson@kavlinge.se

Per Nilsson
Samordnare
046-739879
0709-739571
per.nilsson@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig kontaktperson nås via vxl

046-739000

Övrigt

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00