Dela

Tipsa en kompis
Dela på Facebook Dela på LinkedIn

Nybyggd skola söker lärare i Sv/So till åk 6

Arbetsplatsbeskrivning

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Arbetsbeskrivning

Nyvångsskolan är en trygg och välfungerande F-6-skola som ligger mitt i Löddeköpinge centrum vilket tillhör Kävlinge kommun. Skolan är uppdelad i sju arbetslag med ca 60-70 elever i varje.
Kävlinge Kommun ligger i framkant vad gäller skolutveckling. En arbetsmodell för det löpande systematiska kvalitetsarbetet som inkluderar uppföljning, utvärdering och utveckling har arbetats fram och benämns Framtidens skola 2.0. Som en del i arbetsmodellen deltar lärarna på skolan tillsammans med övriga pedagoger i kommunen i Pedagogiska Utvecklingsgrupper som har tydliga centrala uppdrag. Det arrangeras en kunskapsdag där medarbetare med framgångsrika exempel ur kommunens egen verksamhet föreläser och inspirerar.
Nyvångsskolan vilar på en stadig grund i kommunens organisation och det systematiska kvalitetsarbetet följer en röd tråd som bidrar till den viktiga samsynen kring eleverna och skolans värdegrund. För oss är goda relationer till elever och kollegor viktiga framgångsfaktorer.

Skolan arbetar sedan ett antal år tillbaka med en-till-en där varje elev har en personlig iPad. Alla klassrum håller dessutom en hög kvalité vad gäller teknisk utrustning i form av SMART-board och Apple-tv. Vi har välfungerande stödfunktioner för tekniska program och hjälpmedel för att underlätta elevens lärande och lärarens arbete.
Som stöd i ditt arbete har du följande resurser till ditt förfogande:
• En personlig bärbar Mac-dator.
• En personlig iPad.
• Gemensam frukost som varje morgon serveras i vårt ljusa personalrum.
• Årligt friskvårdsbidrag

Nu söker arbetslag 6 en ny kollega. Arbetslaget består av lärare med olika ämnesinriktningar. Varje arbetslag leds av en arbetslagledare och i varje arbetslag finns en specialpedagog som har riktade uppdrag kring elevens hälsa och utveckling.

Din arbetsuppgift blir att som en del i arbetslaget bidra till elevernas måluppfyllelse. Du kommer också att fungera som mentor.

Nyvångsskolan elever har mycket goda studieresultat och tillsammans med elevernas vårdnadshavare når vi längre genom ett gott samarbete! Som lärare förväntas du ha ett brett perspektiv i ditt ledarskap för att kunna möta alla individer i klassrummet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är grundskollärare med ett tydligt ledarskap, god samarbetsförmåga och god kommunikationsförmåga. Du trivs i en organisation där det systematiska kvalitetsarbetet visar sig genom en samsyn och likvärdighet i hela skolans organisation. Du innehar lärarlegitimation och behörighet att undervisa i Sv/So i åk 4-6.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträdesdatum 170809

Ansökan

Ansök senast: 2017-06-02
Referensnummer: 157/17

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Camilla Fajerson
Rektor
046 - 73 95 00
0709 - 73 95 00
camilla.fajerson@kavlinge.se

Andreas Isén
bitr rektor
046-739005
0709-739005
andreas.isen@kavlinge.se

Facklig företrädare


Facklig företrädare nås via vxl 046-739000


Övrigt

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju och även anställa innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt.

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Uppdaterad 2018-01-24

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00