Tyck till om Kävlinge kommun

Dela

Tipsa en kompis
Dela på Twitter Dela på Facebook

Handledare Socialpsykiatrin

Arbetsuppgifter

Den öppna verksamheten Eyragården är en verksamhet för kommuninvånare mellan 18 – 65 år med psykisk ohälsa eller social problematik. Här ges möjlighet till gemenskap och aktiviteter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att aktivt arbeta med att verksamhetens besökare får erbjudande om:

- Ett deltagande i olika aktiviteter
- En struktur i vardagen
- En gemenskap genom samvaro med andra.

Vid behov kan arbetet innefatta att vara en resurs inom socialpsykiatrins boendestöd.

Körkort är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som handledare inom psykiatri, YH-utbildning, socionomexamen, socialpedagogutbildning eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du ska ha erfarenhet av att möta människor med psykisk ohälsa och social problematik. Du ska ha erfarenhet av att arbeta i team men ska också kunna arbeta självständigt och ha förmåga att arbeta med utveckling av verksamheten. Vi söker Dig som är kreativ och flexibel samt har ett stort engagemang för målgruppen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda grupper. Meriterande är kunskap och intresse för skapande verksamheter som hantverk och trädgård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Pernilla Lindeberg
Telefon: 046-739013
Namn: Magnus Törnqvist
Telefon: 046-73 93 55

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Facklig företrädare
Telefon: 046-739000

Ansökan

Referensnummer: 471/16
Sista ansökningsdag: 2017-01-17

Ansök nu

Om arbetsplatsen

Kävlinge är en attraktiv boendekommun mitt i Öresundsregionen med drygt 30 000 invånare och knappt 2000 anställda. Hit tar du dig enkelt med snabba kommunikationer från de största städerna i området. Öppenhet, engagemang och utveckling präglar vårt arbete. Vi fokuserar på att hela tiden bli bättre, ett kvitto på det är utmärkelsen Sveriges KvalitetsKommun 2015-2017. Nu vill vi bli Skånes bästa boendekommun – vill du hjälpa oss att nå dit?

Eyragården söker handledare i socialpsykiatri till den öppna verksamheten.

Uppdaterad 2017-04-07

Besöksadress: Kullagatan 2 i Kävlinge
Postadress: Kävlinge kommun, 244 80 Kävlinge

046-73 90 00